Betsafe Mobil

Den utvidbare menystrukturen gjør det enkelt å finne ønsket sport og liga, og sidestrukturen til hver liga gir et raskt overblikk over mulige spilltyper når ligaen er valgt. En løpende kupong på høyre side gjør det mulig å spore sammensetningen av en kupong, og det er enkelt og raskt å legge et spill.

Betsafe Mobil
Hvis du besøker Betsafes mobilplattform i sin mobile nettleser, kan det føles som en anti-climax hvis du vet om sin stasjonære plattform. Det er dessverre noen funksjoner og funksjoner som ikke er tilgjengelige mobile, og det er litt irriterende når skrivebordplattformen faktisk er så funksjonell som den er.

Betsafe har imidlertid en app som er betydelig bedre enn den mobile nettleserversjonen, og det er den vi har vurdert fra.

Du kan spille på samme markeder som på skrivebordet (inkludert live-spill), og at kredittkort og Skrill-betalinger tilbys (hvis allerede registrert på en konto via skrivebord). På samme måte kan du få tilgang til de samme live streamede hendelsene som på skrivebordet hvis du har innskudd på kontoen.

På den annen side er du forgjeves hvis du er i systemspill eller hvis du vil betale penger fra sin konto. Du kan ikke gjøre det enten via mobilnett eller app.

Navigasjon er vanligvis jevn og enkel, og hvis du trenger hjelp, er live chat tilgjengelig i appen.

Du kan få en Betsafe-bonus ved å gå til nettstedet betsafe innskuddsbonus og registrere deg for det

Reklamer